Telefonisch consult

Tijdens een vooraf ingeplande afspraak kun je bij ons al je vragen stellen met betrekking tot het natuurlijk houden en bekappen van paarden. Dit gesprek kan maximaal 45 tot 60 minuten duren.

Het kan voorkomen dat je een vraag heeft die we niet onmiddellijk kunnen beantwoorden en dus nader onderzoek verlangt. Een schriftelijk consult biedt hier dan uitkomst.

Schriftelijk consult

Wilt je de zekerheid hebben dat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden, dan is er de mogelijkheid tot het afnemen van een online consult per mail. Per consult zal er maximaal 1 uur worden besteed aan het beantwoorden van vragen. Mocht het beantwoorden van jouw vraag meer tijd in beslag nemen dan berekenen we een toeslag.

Indien we geen affiniteit hebben met je vraag of eenvoudig geen passend antwoord kunnen geven, dan ontvangt je het consultatietarief retour.

Beoordeling ontwerp of advies bij aanleg

Heb je zelf een ontwerp gemaakt, maar weet je niet zeker of je de juiste keuzes hebt gemaakt? Wij kunnen samen met jou het plan bekijken en je adviseren over mogelijke aanpassingen.

Je bent tevreden met het ontwerp en wilt zelf gaan aanleggen? We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van je perceel. We leggen de pijnpunten bloot en zorgen ervoor dat je weet waar je rekening mee moet houden bij aanleg.

Om je goed van dienst te kunnen zijn is het wel belangrijk dat we het perceel kunnen bezoeken om je ideeën te kunnen interpreteren.

Projectbegeleiding

Je hebt een partij gevonden die voor jou de aanleg kan verzorgen, maar je weet niet hoe je de werkzaamheden goed in banen kunt leiden?

Je hebt hulp nodig bij het zelf plaatsen van een raster of het praktisch uitwerken van een ontwerp?

Op basis van vooraf gemaakt afspraken kunnen wij jouw project van A tot Z(of tot welke letter jij maar wenst) begeleiden. Voor iedere praktische vraag vinden wij een antwoord en samen zorgen we ervoor dat jij de paddock van uw dromen kunt realiseren.

Telefonisch consult

Tijdens een vooraf ingeplande afspraak kunt je ons al je vragen stellen met betrekking tot het natuurlijk houden van paarden.

Schriftelijk consult

Voor een gedetailleerde antwoorden op al jouw vragen over Paddock Paradise®, hoefverzorging of andere aanverwante zaken.

Privéles Natuurlijk Bekappen

Loop je als professioneel of amateur hoefverzorger tegen problemen?  Wellicht is een privéles bekappen dan iets voor jou!