Welkom op onze cursuspagina!

Hier vind je ons aanbod van cursussen erop gericht om jou te helpen de fysieke en mentale conditie van je paard in stand te houden of te verbeteren.

Voor iedere deelnemer begint ons programma met de introductiecursus Natuurlijk Paarden Houden. In deze cursus wordt de filosofie en wetenschap van het natuurlijk verzorgen van paarden uitgelegd en leer je verband te leggen tussen het wilde paard en je eigen paard. Maar ook zul je leren dat er grote samenhang is tussen de huisvesting van je paard en de hoefverzorging, tussen het dieet en zelfs de training van je paard.

Heb je ondanks de informatie op de pagina toch nog vragen? Stuur dan een mail naar info@paddockparadise.eu

Wil je deelnemen? Alle cursussen en cursusdata vind je in onze webshop!

Introductiecursus Natuurlijk Paarden Houden

In deze cursus laten we jou aan de hand van presentaties, demonstraties en het oefenen van praktische vaardigheden kennis maken met de grondbeginselen van het natuurlijk houden...

1-daagse cursus Huisvesting en Paddock Paradise®

Wanneer op de juiste wijze aangelegd en gemanaged geeft een Paddock Paradise® paarden de mogelijkheid te leven in een veilige en stimulerende omgeving. In deze cursus brengen...

1-daagse cursus Natuurlijk Bekappen van Paarden

In deze cursus willen wij zoveel mogelijk vragen omtrent het verzorgen van de hoef proberen te beantwoorden. Met behulp van de nodige theorie leggen we uit hoe Natuurlijk ...

Vervolgcursus Natuurlijk Bekappen

Je hebt de 1-daagse cursus Natuurlijk Bekappen al bij ons gevolgd, maar je wilt meer. Je zou graag zelf de hoeven van je eigen paard willen bijhouden.  Voor deze mensen hebben wij nu een speciaal cursuspakket samengesteld.

Opleiding natuurlijk hoefverzorger

Sinds 2012 verzorgt Paddock Paradise Nederland de opleiding tot Natuurlijk Hoefverzorger door de ISNHCP van Jaime Jackson buiten de Verenigde Staten. Deze opleiding bestaat uit verschillende modules.

Privéles Natuurlijk Bekappen

Bekap je je eigen paard en loop je vast? Ben je professioneel hoefverzorger en loop je tegen problemen aan waar je niet uitkomt? Een privéles kan je ondersteunen of net even de puntjes op de i zetten.