Ontwerpen Paddock Paradise®

Wij maken voor jou een ontwerp op maat in 2D of door middel van 3D visualisatie. Al onze 2D ontwerpen worden zowel digitaal als op papier aangeleverd en zonodig voorzien van alle maatvoeringen die betrekking hebben op het ontwerp.

Denk hierbij aan de lengte en oppervlakte van een track track, de te plaatsen afrastering of de inhoud van een poel.

Landschapsplan / erfinrichting

In nauwe samenwerking met verschillende landschapsdeskundigen stellen we een landschapsplan op waarbij de omliggende landschappelijke omgeving een grote rol speelt.

Door op juiste wijze onze kernwaarden – welzijn & natuurinclusiviteit – in het plan te betrekken wordt de communicatie met lokale beleidsmakers en daamee de gang naar een succesvolle vergunningsaanvraag aanzienlijk vereenvoudigt.

Communicatie gemeenten en provincies

In het geval van een vergunningsaanvraag is het raadzaam om eventuele oriënterende gesprekken of een vooroverleg met de gemeente of provincie door ons, of samen met ons uit te voeren.

Een verkeerd of te vroeg ingediende omgevingsverunning kan er namelijk toe leiden dat goed bedoelde plannen voortijdig een halt worden toegeroepen.

Grond- en graafwerkzaamheden

Een Paddock Paradise® aanleggen is een vak apart. Wij willen garantie geven op de werkzaamheid van jouw paddock gedurende het hele jaar. Het terrein moet immers gedurende het hele jaar bruikbaar zijn voor de paarden.

Wij werken daarom altijd met vaste teams gespecialiseerd in natuurbouw. Zo weten we zeker dat wij de grootst mogelijke kwaliteit kunnen leveren.

Ook de aanleg van rijbakken of individuele paddocks kunt u bij ons terecht!

Afrastering en poorten

Een eigen montageteam verzorgt door heel Nederland de aanleg van verschillende afrasteringen en poorten. Er is veel vraag naar de typerende Engelse of Hollandse poorten, maar ook het inbrengen van jouw eigen, unieke ontwerp is mogelijk.

Voor het Paddock Paradise® systeem hebben we een aantal afrasteringsproducten speciaal geselecteerd waarmee we veiligheid en duurzaamheid kunnen waarborgen. Onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar onopvallende materialen om een zo groot mogelijke symbiose te verkrijgen met de omliggende natuur.

Aanplanten gewassen en zaaigoed

Is uw beplantingsplan goedgekeurd?

Wij leveren NAK gecertificeerd plantgoed, planten aan en zaaien uw weilanden of borders in met bloemenmengsels passend bij uw bodem. Ons Paddock Paradise® gras- en kruidenmengsel is speciaal geselecteerd voor paardenhooi.

Terreinonderhoud

Een paddock kan nog zo mooi aangelegd zijn, het onderhoud ervan is een terugkerend karwei. Het terrein moet immers 24/7 bruikbaar blijven.

Het bijwerken of herstellen van paden, onderhoud van beplanting of het herstellen van de bodem behoort dan ook tot de standaard onderhoudswerkzaamheden bij een Paddock Paradise®.

Allemaal werkzaamheden die wij u graag uit handen nemen.