ONTWERPEN PADDOCK PARADISE®


Wij maken voor jou een ontwerp op maat in 2D of door middel van 3D visualisatie. Al onze 2D ontwerpen worden zowel digitaal als op papier aangeleverd en zo nodig voorzien van alle maatvoeringen die betrekking hebben op het ontwerp.

Denk hierbij aan de lengte en oppervlakte van een track, de te plaatsen afrastering of de inhoud van een poel.

LANDSCHAPSPLAN & ERFINRICHTING

 


In nauwe samenwerking met verschillende landschapsdeskundigen stellen we een landschapsplan op waarbij de omliggende landschappelijke omgeving een grote rol speelt.

Door op juiste wijze onze kernwaarden ‘welzijn & natuurinclusiviteit’ in het plan te betrekken wordt de communicatie met lokale beleidsmakers en daarmee de gang naar een succesvolle vergunningsaanvraag aanzienlijk vereenvoudigt.

 

COMMUNICATIE GEMEENTEN EN PROVINCIES

 


In het geval van een vergunningsaanvraag is het raadzaam om eventuele oriënterende gesprekken, een vooroverleg met de gemeente of provincie door ons of samen met ons uit te voeren.

Een verkeerd of te vroeg ingediende omgevingsverunning kan er namelijk toe leiden dat goed bedoelde plannen voortijdig een halt worden toegeroepen.

 

GRONDWERZAAMHEDEN

 


Een Paddock Paradise® aanleggen is een vak apart. Het terrein moet gedurende het hele jaar bruikbaar zijn voor de paarden en die garantie willen wij jou kunnen geven. Wij werken daarom altijd met een vast team gespecialiseerd in natuurbouw. Zo weten we zeker dat we de grootst mogelijke kwaliteit kunnen leveren.  

Ook voor de aanleg van rijbanen of picadero’s kunt u ons benaderen!

 

POORTEN & HEKWERKEN

 


Ons eigen montageteam verzorgt door heel Nederland de aanleg van verschillende afrasteringen, poorten en hekwerken. Er is veel vraag naar de typerende Engelse of Hollandse poorten, maar ook het inbrengen van jouw eigen, unieke ontwerp is mogelijk.

Voor het Paddock Paradise® systeem hebben we een aantal afrasteringsproducten speciaal geselecteerd waarmee we veiligheid en duurzaamheid kunnen waarborgen. Bij het gebruik van materialen gaat onze voorkeur uit naar natuurlijk en  onopvallende materialen. Meer natuurlijke kleurstellingen zorgen doorgaans voor een duidelijkere verbinding met het omliggende landschap

AANPLANTEN VAN PLANT- EN ZAAIGOED

 


Is uw beplantingsplan goedgekeurd?

Wij leveren NAK gecertificeerd plantgoed, planten aan en zaaien uw weilanden of borders in met bloemenmengsels passend bij uw bodem. Vlinderbloemige planten en productiegrassen zoals raaigras verhogen de kans op symptomen van hoefbevangenheid. Iets wat we natuurlijk ten alle tijden willen voorkomen. Ons Paddock Paradise graskruidenmengsel is om die reden zo samengesteld dat het de inheemse grassen en kruiden in je weiland terug brengt en het gehalte aan vlinderbloemige planten en productiegrassen te vermindertDaarnaast zorgen bloeiende kruiden voor meer blije bijen en kleurrijke weides.

TERREINONDERHOUD


Een paddock kan nog zo mooi aangelegd zijn, het onderhoud ervan is een terugkerend karwei. Het terrein moet immers 24/7 bruikbaar blijven.

Het bijwerken of herstellen van paden, onderhoud van beplanting of het herstellen van de bodem behoort dan ook tot de standaard onderhoudswerkzaamheden bij een Paddock Paradise®.

Allemaal werkzaamheden die wij u graag uit handen nemen.

Education Template