Björn Rhebergen
Björn Rhebergen
Gecertificeerd hoefverzorger, instructeur, opleidingscoördinator

Bio: Björn startte in 2004 met de opleiding tot natuurlijk hoefverzorger bij Jaime Jackson in Amerika en verzorgt sinds 2007 stages voor leerlingen van de ISNHCP(opleidingstak AANHCP). In 2012 startte hij namens deze organisatie samen met collega Dario Arcamone (It.) het opleidingsprogramma in Europa. Björn verzorgt nog altijd deze praktijkopleiding voor professionals en geeft regelmatig cursussen in binnen- en buitenland.

 

Opleiding: AANHCP/ISNHCP

 

De hoefverzorgers op deze pagina zijn opgeleid volgens de principes van het Natuurlijk Bekappen door Jaime Jackson. Het door hem opgerichte Institute for the Study of Natural Horse Care Practices (ISNHCP) is een in Amerika gevestigde organisatie met leerlingen uit de hele wereld.

De principes van onze bekapwijze zijn beproeft en bewezen. Wij werken nauw samen met u als eigenaar om uw paard zo de hoeven te geven die het verdiend. Gezond, in balans en in staat om te werken op alle ondergronden.

Alle bekappers op deze pagina komen minimaal één keer per jaar bij elkaar voor doorlopende educatie om zo hun bekwaamheid te laten toetsen.

Education Template