Evelien Riesmeijer
Evelien Riesmeijer
Zelfstandig hoefverzorger

Bio: Het heeft even geduurd voordat Evelien besloot om met de opleiding tot natuurlijk hoefverzorger te starten. Ze is opgegroeid in een familie van fanatieke springruiters en traditioneel opgeleide paardenmensen. De overgang naar het natuurlijk paarden houden riep in eerste instantie dan ook vooral veel vragen bij haar op. Inmiddels is zij alle twijfel voorbij en is ze volop aan de slag met haar eigen praktijk!

 

Opleiding: AANHCP/ISNHCP

Regio: ca. 100km rondom Nijmegen, Gelderland. Daarbuiten in overleg.

 

De hoefverzorgers op deze pagina zijn opgeleid volgens de principes van het Natuurlijk Bekappen door Jaime Jackson. Het door hem opgerichte Institute for the Study of Natural Horse Care Practices (ISNHCP) is een in Amerika gevestigde organisatie met leerlingen uit de hele wereld.

De principes van onze bekapwijze zijn beproeft en bewezen. Wij werken nauw samen met u als eigenaar om uw paard zo de hoeven te geven die het verdiend. Gezond, in balans en in staat om te werken op alle ondergronden.

Alle bekappers op deze pagina komen minimaal één keer per jaar bij elkaar voor doorlopende educatie om zo hun bekwaamheid te laten toetsen.

Hoefverzorgers in Opleiding hebben hun praktijkmodules afgerond en bewezen veilig en zelfstandig te kunnen werken. 

Na het volbrengen van de theoretische examens werken deze mensen tenminste een jaar in het veld alvorens in aanmerking te komen voor de status Certified Practitioner bij de ISNHCP.

Education Template