Susanne De Kloe
Susanne De Kloe
Zelfstandig hoefverzorger

Bio: Susanne is in 2018 begonnen met haar opleiding in Italië. Na het afronden van haar stageperiode in Nederland en Italië en het succesvol afleggen van haar praktische examens is zij inmiddels haar eigen praktijk begonnen als zelfstandig hoefverzorger.

 

Opleiding: AANHCP/ISNHCP

Regio: ca. 100 km rondom Elst, Gelderland. Daarbuiten in overleg.

 

De hoefverzorgers op deze pagina zijn opgeleid volgens de principes van het Natuurlijk Bekappen door Jaime Jackson. Het door hem opgerichte Institute for the Study of Natural Horse Care Practices (ISNHCP) is een in Amerika gevestigde organisatie met leerlingen uit de hele wereld.

De principes van onze bekapwijze zijn beproeft en bewezen. Wij werken nauw samen met u als eigenaar om uw paard zo de hoeven te geven die het verdiend. Gezond, in balans en in staat om te werken op alle ondergronden.

Alle bekappers op deze pagina komen minimaal één keer per jaar bij elkaar voor doorlopende educatie om zo hun bekwaamheid te laten toetsen.

Hoefverzorgers in opleiding hebben hun praktijkmodules afgerond en bewezen veilig en zelfstandig te kunnen werken.

Na het volbrengen van de theoretische examens werken deze mensen tenminste een jaar in het veld alvorens in aanmerking te komen voor de status Certified Practitioner bij de ISNHCP.

Education Template