Suzanne van der Linden
Suzanne van der Linden
Zelfstandig hoefverzorger

Bio: Suzanne is in 2018 begonnen met haar opleiding en neemt sindsdien actief deel aan het promoten van onze zienswijze op het houden van paarden. Naast de opleiding bij de ISNHCP heeft ze een opleiding tot instructrice gevolgd bij Carolyn Resnick in de Verenigde Staten. Naast het bekappen verzorgt Suzanne dan ook coaching sessies en clinics volgens de methode van deze bijzondere paardenvrouw.

 

Opleiding: AANHCP/ISNHCP

Regio: ca. 100km rondom Berghem, Brabant. Daarbuiten in overleg.

 

De hoefverzorgers op deze pagina zijn opgeleid volgens de principes van het Natuurlijk Bekappen door Jaime Jackson. Het door hem opgerichte Institute for the Study of Natural Horse Care Practices (ISNHCP) is een in Amerika gevestigde organisatie met leerlingen uit de hele wereld.

De principes van onze bekapwijze zijn beproeft en bewezen. Wij werken nauw samen met u als eigenaar om uw paard zo de hoeven te geven die het verdiend. Gezond, in balans en in staat om te werken op alle ondergronden.

Alle bekappers op deze pagina komen minimaal één keer per jaar bij elkaar voor doorlopende educatie om zo hun bekwaamheid te laten toetsen.

Hoefverzorgers in Opleiding hebben hun praktijkmodules afgerond en bewezen veilig en zelfstandig te kunnen werken. 

Na het volbrengen van de theoretische examens werken deze mensen tenminste een jaar in het veld alvorens in aanmerking te komen voor de status Certified Practitioner bij de ISNHCP.

Education Template