Over ons

Paddock Paradise Nederland™ heeft zich gespecialiseerd op het ontwerpen en aanleggen van het Paddock Paradise huisvestingsysteem. Binnen onze bedrijfsvoering bieden wij een totaalpakket van oplossingen aan voor dit unieke huisvestingsysteem.

Uitgangspunt in onze ontwerpen is altijd de biologie van het paard en de daarbij behorende natuurlijke behoeften van het dier. Gezondheid, veiligheid en werkbaarheid staan voorop voor paard en klant. Een ontwerp door ons is landschappelijk inpasbaar en draagt bij aan een enorme toename van biodiversiteit in en rondom uw perceel.

Naast onze brede kennis van paardenverzorging maken onze contacten op het gebied van natuurbouw en landschapsbeheer van ons de perfecte partner voor het begeleiden van uw Paddock Paradise project.

Mission Statement

Als organisatie willen wij bijdragen aan betere zorg en management van gedomesticeerde paarden. Dit doen wij met behulp van in de praktijk getoetste handelingen en principes gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar gezonde, in het wild levende paarden.

Overige activiteiten

Sinds 2007 zijn wij betrokken bij de opleiding voor professionele hoefverzorgers door de ISNHCP (www.isnhcp.net). Wij voorzien in trainingsweken voor beginnende leerlingen en bieden stageplaatsen aan bij onze instructeurs door heel Europa. Ook verzorgen we regelmatig korte cursussen voor professionele en minder professionele paardeneigenaren in binnen- en buitenland.

Binnen Nederland bedient Björn Rhebergen (wie is Björn Rhebergen) in samenwerking met andere ISNHCP bekappers verschillende regio’s.

Meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We horen graag van u!